Administratie

Administratie

“Een heldere en inzichtelijke administratie is voor (MKB) ondernemers onmisbaar, maar kost veel tijd en energie. Tijd die u niet kunt besteden aan de kern, en datgene waarin u zich kunt onderscheiden, namelijk ondernemen.”

Als ondernemer bent u natuurlijk het liefst met ondernemen bezig. Maar ondernemen brengt automatisch een administratieve plicht met zich mee. De administratie moet op orde zijn. Niet alleen voor uw onderneming, maar ook voor verschillende externe partijen en instanties. Een goede administratie is immers niet alleen essentieel voor uw bedrijfsvoering, maar ook voor het invullen van uw aangiften en als bewijs tegenover de belastingdienst. Uw boekhouding is de grondslag voor de informatie die aan de belastingdienst of bank verstrekt.

 

Trinitas Accountants & Adviseurs in Den Bosch verzorgt uw administratie tijdig en kundig. Wij vinden het daarbij belangrijk om ervoor te zorgen dat u een administratie heeft die u begrijpt en dus ook zelf kunt gebruiken.

Automatisering

Automatisering speelt een belangrijke rol bij Trinitas Accountants & Adviseurs. Wij zijn continu bezig met de vraag hoe wij administratie (en accountancy) sneller, beter, makkelijker en toegankelijker kunnen maken.

 

​Zo beschikken wij over een systeem van online boekhouden. Vanuit elke locatie ter wereld met een internetverbinding, kunt u met een eigen inlogcode contact maken met de beveiligde server. Zo bepaalt u waar en wanneer u de financiële gegevens wilt inzien.

  • advisering bij de keuze van een financieel softwarepakket
  • het inrichten van uw administratieve organisatie
  • het verzorgen van tussentijdse rapportages, zowel voor u als ondernemer als voor externe  belanghebbenden
  • begeleiding van de dagelijkse administratie binnen uw onderneming
  • begeleiding bij overige administratieve zaken