Corporate Service

Detachering

Heeft uw (MKB) organisatie tijdelijk behoefte aan financiƫle professionals op het gebied van accounting, finance of controlling, omdat uw organisatie bijvoorbeeld te maken heeft met extra drukte, speciale projecten, groei, ziekte of zwangerschap?

 

Onze mensen leveren direct helderheid en overzicht. Financials met ervaring. Gedreven professionals op elk niveau, van de boardroom tot de financiƫle administratie. Onze professionals zijn up-to-date zijn met bijvoorbeeld nieuwe wetgeving en compliance regels, zodat ze bij u direct een verschil kunnen maken.

Automatisering

Hoewel bij grote bedrijven automatisering van administratie een standaard is geworden, is het voor MKB ondernemers vaak een opgave om de administratie op orde te krijgen. En er valt vaak nog veel efficiency te bereiken, simpelweg door logisch te automatiseren, en dit bedrijfsbreed te implementeren.

 

Trinitas Accountants & Adviseurs en Trinitas Corporate Services uit Den Bosch helpen u bij het in kaart brengen van uw processen. Welke handelingen worden nog handmatig uitgevoerd en hoeveel tijd kost dit? Wat levert het op als deze geautomatiseerd worden? We helpen u na het in kaart brengen hiervan bij een helder implementatieplan en het invoeren van de gewenste wijzigingen in uw organisatie.