Diensten

De specialisten van Trinitas Accountants & Adviseurs te Den Bosch kunnen bogen op een zeer brede en rijke ervaring die zijn weerklank vindt in tevreden, trouwe en succesvolle klanten in een wijdverbreid segment aan branches, zoals MKB en horeca.

Wij richten ons daarbij op ambitieuze ondernemers die specifiek zoeken naar een nuchtere en gerichte werkwijze, een ondersteuning op maat en altijd een glashelder plan van aanpak. In heldere taal, zonder overbodige rapporten.

Via een wijd vertakt relatienetwerk heeft u tevens toegang tot de beste specialisten zoals advocaten, notarissen, automatiseringsdeskundigen en register valuators.

Arlette_Pijnenburg_trinitas_administratie

Arlette Pijnenburg-Donhuijsen

Accountant-Administratieconsulent

Arlette Pijnenburg-Donhuijsen

Details zijn als het ware haar lust en haar leven. Zonder zichzelf daarin te verliezen. Accelererend waar nodig. Doortastend, maar ook overwegend. Pragmatisch, maar met kennis van zaken. Beloftes moet je waar kunnen maken. Tot in detail wil Arlette dan ook weten waar het over gaat en waarin de menselijke kant van een zaak nooit vergeten zal worden. Tevens voert Arlette kwaliteitsreviews en opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelingen voor NBA uit.

​Ons onderscheidend vermogen en onze belofte aan u:

Trinitas Accountans & Adviseurs onderscheidt zich vanuit de visie dat we in alle gevallen een stap verder willen gaan voor onze klanten. Toegankelijkheid en betrokkenheid zijn daarbij belangrijke peilers.
We regelen uw financiën, belasting en administratie op een begrijpelijke manier.
Praktisch, duidelijk en efficiënt. Persoonlijk en punctueel.

​Dat is onze belofte aan u.